Uzņēmums BKT piedāvā trīs jaunus V-FLEXA riepu izmērus

11.02.2021

Šīs paaugstinātas veiktspējas riepas ar VF tehnoloģiju ir paredzētas lauksaimniecības piekabēm un ekoloģiskākiem darbiem laukā.

Serenjo (Itālija), 2021. gada 1. februārī. Riepu līnija BKT V-FLEXA tagad ietver trīs jaunus izmērus. Radiālo riepu līnija lauksaimniecības piekabēm ir papildināta ar jauniem izmēriem: VF 600/65 R26.5, VF 650/55 R26.5 un VF 560/60 R22.5.

Tomēr līnijas paplašināšana ir kas vairāk par tikai jaunu izmēru radīšanu — tas ir vēl viens solis ceļā uz ilgtspējīgāku zemkopību, no kuras ir tieši atkarīga šīs nozares nākotne.

Kādas darbības palīdzēs samazināt lauksaimniecības ietekmi uz apkārtējo vidi? Rūpīga organisko sēklu atlase, atkārtota ūdens izmantošana, atjaunojamie enerģijas avoti un produkcijas glabāšana pazemē ir tikai daži no risinājumiem. Arī lauksaimniecības tehnika var ietekmēt kopējo rezultātu. Piemēram, lauksaimniecību ilgtspējīgāku padara efektīvu intelektisko traktoru skaita pieaugums, kurus vēl arī papildina jaunākās tehnoloģijas, piemēram, satelītu sistēma GPS, kas ļauj uzlabot izpratni par ģeogrāfiskajiem apstākļiem un karšu sastādīšanu sējumu organizēšanai.

Svarīgi ir arī novērst augsnes bojājumus, tāpēc piemērotu traktoru un piekabju riepu izvēle kļūst par īpaši svarīgu uzdevumu.

Rēķinoties ar šo prasību, uzņēmums BKT jau vairākus gadus izmanto paaugstinātas elastības (IF) un ļoti augstas elastības (VF) tehnoloģijas.

Riepas ar IF tehnoloģiju ir izstrādātas par 20% smagāku kravu pārvadāšanai ar standarta gaisa spiedienu riepā.

VF tehnoloģija ļauj palielināt kravu par 40% ar standarta gaisa spiedienu riepā. Šis risinājums tiek izmantots līnijai V-FLEXA.

Radiālās riepas V-FLEXA, kas tika prezentētas izstādē Agritechnica — 2019, ir īpaši izstrādātas piekabēm. Jaunākā produkcijas Flotation paaudze atšķiras ar trīs brekera slāņu protektoru no HD tērauda. Šāda konstrukcija nodrošina karkasa izturību un noturību pret bojājumiem. Palielināts saskares laukums ļauj optimāli sadalīt spiedienu un, kur tas nepieciešams, saudzīgi apstrādāt zemi, samazinot grunts sablīvēšanu un paaugstinot ražas kvalitāti. Šo līniju raksturo arī pašattīrīšanās spēja, izturība un zema svārstību pretestība.

BKT V-Flexa

Pašlaik ir pieejams izmērs VF 600/55 R26.5, un drīzumā pārdošanā nonāks jauni risinājumi — VF 600/65 R26.5, VF 650/55 R26.5 un VF 560/60 R22.5.

Šīs riepas papildina BKT produktu katalogu, kurā šobrīd ir jau vairāk nekā 2700 produktu. Uzņēmums BKT meklē risinājumus dažādām vajadzībām un katram pielietojumam, izstrādājot piemērotas riepas visdažādākajiem nosacījumiem, lai pircēji varētu ietaupīt laiku un resursus un samazināt degvielas patēriņu.

Pareizā riepu izvēle ir ieguldījums apkārtējās vides aizsardzībā.

BKT vietne mediju pārstāvjiem: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room.


Par uzņēmumu BKT:

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) — riepu ražošanas uzņēmums Indijā. BKT grupa ražo plašu modernu bezceļu riepu klāstu lauksaimniecības, rūpniecības, rakšanas un kalnrūpniecības tehnikai, kā arī paaugstinātas veiktspējas un dārzkopības iekārtu mašīnām. BKT novatoriskie risinājumi ir paredzēti vissarežģītākajiem lietojuma apstākļiem, un to skaitā ir vairāk nekā 2700 izstrādājumu, kas tiek pārdoti vairāk nekā 160 valstīs. Apmeklējiet mūsu vietni www.bkt-tires.com.