Valtra traktori tagad ir ieguvuši jaunas unikālas īpašības, pateicoties STARCO dubultriteņiem

31.05.2019

STARCO

Aptuveni pirms 30 gadiem traktoru ražotājs Valtra pieņēma radikālus stratēģiskus lēmumus, kas ļāva šī ražotāja augsti kvalitatīvos traktorus padarīt vēl labāk pielāgojumus konkrētām lietotāja prasībām, līdz ar to šie traktori ir kļuvuši par vieniem no visvairāk pielāgojamajiem traktoriem pasaulē. Katrs Valtra traktors ir unikāls, un trešā daļa traktoru tiek pielāgoti darbnīcā ar nosaukumu Unlimited. Tagad somu pircēji, iegādājoties jaunu AGCO Finland traktoru, var izvēlēties STARCO dubultriteņus kā oficiāli pieejamu papildaprīkojumu.

STARCO dubultriteņu testēšana ar Valtra traktoru. Fotoattēls no uzņēmuma STARCO oficiālās vietnes

STARCO dubultriteņu testēšana ar Valtra traktoru.
Fotoattēls no uzņēmuma STARCO oficiālās vietnes

Pagājušajā gadā lauksaimniecības izstādē MaatalousKonemessut Somijā Valtra prezentēja savu jauno traktoru ar uzstādītiem STARCO dubultriteņiem. 2019. gada maijā uzņēmumam AGCO Finland tika piegādāts pirmais STARCO dubultriteņu komplekts, lai nonāktu tirdzniecībā.

“Mums bija ļoti patīkami sadarboties ar STARCO dubultriteņu izgatavošanas jautājumā, un tagad esam gatavi piedāvāt saviem klientiem gatavus risinājumus šajā segmentā,” stāsta Jari Luoma-Ahо, Valtra Inc. pēcpārdošanas mārketinga vadītājs.

Valtra traktori ir zināmi ar savu uzticamību, universālo lietojamību, ilgo kalpošanas laiku un skandināvisko izcelsmi. Katrs traktors ir īpaši izstrādāts pēc klienta individuālajām prasībām un izgatavots tā, lai izturētu visskarbākos klimata apstākļus un vissmagākos darbus. Šodien Valtra ir viens no AGCO zīmoliem kopā ar, piemēram, Fendt un Massey Ferguson.

Pasūtot Valtra traktoru, klienti var izvēlēties no plaša papildaprīkojuma klāsta, kas padara traktoru maksimāli piemērotu viņu vajadzībām. Tas var būt, piemēram, speciāls aprīkojums kūdras darbiem, ugunsdzēšanas sistēmas, dažādu marku un modeļu riepas, traktora krāsa u.c.

“Mēs saņemam daudz pieprasījumu pēc augstas kvalitātes dubultriteņiem, ko apstiprinājusi pati rūpnīca, tāpēc esam priecīgi piedāvāt šādu iespēju mūsu klientiem,” norāda J. Luoma-Ahо.

STARCO dubultriteņu iekļaušana garajā papildaprīkojuma sarakstā, ko klients var izvēlēties sava traktora konfigurēšanai un projektēšanai, ir unikāla iespēja. Pašlaik STARCO dubultriteņi ir pieejami Somijā, kur tos piedāvā uzņēmums AGCO Finland.

Kopīgā produkta izstrādē, kas sākās 2018. gada sākumā, piedalījās Valtra Unlimited, AGCO Finland un STARCO inženieri. Pašlaik somu klientiem pieejamie dubultriteņi saņēma atzinību pagājušā gada lauksaimniecības izstādē.

“Bija ļoti patīkami dzirdēt kāda lauksaimnieka, kurš izmēģināja dubultriteņus, sarunu ar saviem kolēģiem. Viņiem ir fantastiska praktiskā pieredze, kas ļauj ar pārliecību teikt: “Mums to vajag!” Tas mūs pārliecina, ka Valtra klienti labi pieņems šo produktu,” uzskata Pasi Pietikeinens, STARCO Nordic tirdzniecības vadītājs.

STARCO ir spēcīgas pozīcijas un filiāles valstīs, kur tiek pārdoti Valtra traktori. Dubultriteņi sākotnēji būs pieejami Somijā. 2018. gadā Valtra izgatavoja aptuveni 9000 traktoru, un trešā daļa no tiem tika pielāgoti uzņēmumā Unlimited.


Uzņēmums Bohnenkamp ir STARCO oficiālais izplatītājs.