Viss, kas jums jāzina par riepu Agrimax V-Flecto

15.06.2021

BKT Network platformā ir izvietots īpaši radīts video par riepu, kas izgatavota ar VF tehnoloģiju, lai palielinātu ekspluatācijas rādītājus lieljaudas dzinēju traktoriem.

Serenjo (Seregno) (Itālija), 2021. gada 31. maijs. Universāls pielietojums, ekonomiskums un jauda — šīs ir galvenās prasības, ko pret tehniku izvirza mūsdienu lauksaimnieki. Lai paveiktu darbus uz lauka, viņi arvien biežāk dod priekšroku jaudīgākām un labāk aprīkotām mašīnām, kas spēj izturēt neticami augstu darba slodzi.

Riepa AGRIMAX V-FLECTO, kas vērsta uz lieljaudas traktoru raksturlielumu uzlabošanu, tika izstrādāta, vadoties tieši no šīm prasībām. Jaunajai riepai veltīts īpašs video BKT Network platformā.

Riepas AGRIMAX V-FLECTO īpašības

Tā patiesi ir revolucionāra riepa, kas vērsta uz lauksaimnieku darba, laika un resursu patēriņa optimizāciju, izmantojot VF tehnoloģiju, kas ļauj palielināt riepas kravnesību, nemainot gaisa spiedienu. Riepa AGRIMAX V-FLECTO ir spējīga izturēt par 40% vairāk slodzes nekā standarta riepa ar tādu pašu ieteicamās aploces izmēru.

Ieguvēji ir ne tikai lauksaimnieki, kas var pārvadāt lielākus kravu apjomus mazākā laikā, bet arī augsne, uz kuras stāvokli pozitīvu iespaidu rada par 10% palielinātais riepas saskares laukums un protektora zīmējuma augstums. Riepa AGRIMAX V‑FLECTO novērš augsnes sablīvēšanu, nodrošinot pienācīgu drenāžu un attiecīgu ražas kvalitāti.

Vēl viena svarīga jaunās riepas īpašība ir tās ilgmūžība, kas ir par 10% augstāka nekā standarta analogiem. Tas dod priekšrocību no ražīguma un darbu optimizācijas aspekta lauksaimniecības uzņēmumos.

Īpaši izturīgs karkass un pastiprināts borts ļauj riepai AGRIMAX V-FLECTO atklāt visu traktora potenciālu gan laukā, gan uz ceļa, pat lielā ātrumā (līdz pat 65 km/h).

Izmēģinājumi

Videoklipā, kas pieejams BKT Network platformā, ir redzami izmēģinājumi, kas pavadīja riepas AGRIMAX V-FLECTO nokļūšanu tirgū un kuriem tiek pakļautas visas BKT modeļu klāsta riepas. Izmēģinājumi ir vērtīgs un svarīgs instruments, lai novērtētu ieviesto risinājumu efektivitāti un īpašības.

Izmēģinājumu ietvaros kompānijas BKT speciālisti salīdzināja AGRIMAX V-FLECTO riepu ar citiem standarta modeļiem un konkurentu ražojumiem, lai pārliecinātos par jaunā modeļa īpašību pārākumu. Programmā bija paredzēti izmēģinājumi poligonā un laboratorijas apstākļos, kā arī subjektīvas un objektīvas pārbaudes, kas ļauj novērtēt tādus faktorus kā drošība, komforts un ekonomiskums attiecībā pret laika un naudas līdzekļu patēriņu.

Viena no nozīmīgākajām pārbaudēm, it īpaši lauksaimniecības riepām, ir vilces un saķeres īpašības: jo mazāk riepa buksē pārbaudes laikā, jo augstāka tās efektivitāte un degvielas ekonomija.

“Vilces un saķeres īpašību izmēģinājumu laikā mēs sasniedzam buksēšanas līmeni 25% apmērā. Tas ir maksimālais līmenis, ko var normāli izmērīt skarbajos buksēšanas apstākļos, piemēram, velkot arklu. Dažos gadījumos, kad tiek izstrādāti jauni risinājumi vai veikti speciāli salīdzinājumi, buksēšanas pakāpe var sasniegt 40 %, — atzīmēja Pjero Torasa (Piero Torassa), BKT ekspluatācijas inženieris. — Turklāt izmēģinājumi tiek atkārtoti vairākas reizes īsā laika periodā, lai iegūtu uzticamus un saskaņotus rezultātus un datus.”

Izmēģinājumu posmā tiek analizētas tādas svarīgas īpašības kā manevrētspēja un komforta līmenis kustības laikā. Šos parametrus novērtē objektīvu izmēģinājumu ietvaros, izmantojot speciālus devējus, kas apkopo datus turpmākai analīzei. Subjektīvo testu laikā dažādus riepas parametrus novērtē profesionāli vadītāji. Novērtējamo parametru skaitā ir tādi ar transportlīdzekļa vadāmību saistīti faktori kā pārmērīga pagriežamība, pagriezienu izbraukšana, triecienu absorbēšana u. c.

Speciālu izmēģinājumu ietvaros mēra riepas saskares laukumu ar pamatni. Kompānijas BKT speciālisti izstrādāja un patentēja speciālu testēšanas metodiku, kas paredzēta riepu saskares laukuma ātrai mērīšanai. Šim nolūkam zem riepas tiek ievietots speciāls putu fenola materiāls. Pateicoties savām īpašībām un stabilitātei, putu materiāls ļauj modelēt riepu veikto augsnes saspiešanu pirms sēšanas.

Uzņēmuma BKT speciālisti nepārtraukti izstrādā risinājumus, kas atbilst mūsdienu lauksaimniecības metodikai un prasībām, kā arī veicina augsnes stāvokļa saglabāšanu. VF tehnoloģija attiecas tieši uz šādiem risinājumiem.

Lai iegūtu papildinformāciju, veiciet bezmaksas reģistrāciju BKT Network platformā un noskatieties video:

https://www.bkt-network.com/bkt-training/training-agrimax-v-flecto-episode


BKT vietne mediju pārstāvjiem: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room.


Par uzņēmumu BKT:

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) — riepu ražošanas uzņēmums Indijā. BKT grupa ražo plašu modernu bezceļu riepu klāstu lauksaimniecības, rūpniecības, rakšanas, kalnrūpniecības un ostas tehnikai, kā arī paaugstinātas caurgājības un dārzkopības iekārtu mašīnām. Visdažādākajām klientu vajadzībām izstrādāto BKT novatorisko risinājumu klāstā ir vairāk nekā 2700 izstrādājumu, kas tiek pārdoti vairāk nekā 160 pasaules valstīs. Apmeklējiet mūsu vietni www.bkt-tires.com.